Sfidat e Rinis drejt nje qellimi te caktuar

Dec. 10 | Prezantimi i Projektit “Pjesmarrja e Qytetareve ne Zgjedhjet Lokale” Gani Rashiti – Drejtor Exsekutiv Elma Fazliu – Aktiviste Vesa Hasani – Aktiviste

Spoti Sensibilisues për Zgjedhjet Lokale 2017 “Dil dhe Voto”

Nov. 30 | Spoti Sensibilisues për Zgjedhjet Lokale 2017 “Dil dhe Voto”